Click en collect

Bij FirstXL kun je ervoor kiezen om een bestelling te laten bezorgen of zelf te komen afhalen met onze snelle en eenvoudige Click en Collect service. Wel zo handig als je haast hebt en een keer niet de tijd kunt nemen om ons hele XL-winkel door te lopen.

In dat geval kan onze Click en Collect service een uitkomst bieden: als je bij FirstXL een bestelling plaatst vóór 14.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze bestelling vanaf 18.00 uur dezelfde dag nog gereed staat om afgehaald te worden. Wij bieden deze service aan bij bestellingen vanaf 15 euro. Voor aankopen tot 15 euro zien wij je graag bij ons in de winkel. Wens je ondanks een lager aankoopbedrag toch gebruik te maken van deze service, dan brengen wij servicekosten van 3,95 in rekening.

Click en Collect bestellingen dienen eerst te worden betaald.

Zodra je order gereed staat, ontvangt je per mail een gereedmelding. Bij het afhalen van je bestelling verzoeken wij u vriendelijk de bestelbevestiging en ID-bewijs te tonen.

Let op: sommige artikelen zijn alleen af te halen in de winkel. Indien je een bestelling plaatst die bestaat uit zowel artikelen die verzonden kunnen worden als artikelen die alleen af te halen zijn, dan wordt de gehele bestelling beschouwd als een die bij ons in de winkel wordt afgehaald.