La Casa de los Aromas

La Casa de los Aromas

Wat zit er achter La Casa de los Aromas?
Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en toonaangevend in de productie van woondecoratie. We zijn een levenslang merk, we voelen ons jong en vol vitaliteit.

We werken met passie en inspanning om intense en blijvende aroma’s in elk van uw huizen te brengen, die uw persoonlijkheid weerspiegelen en waarmee we de beleefde momenten intenser kunnen maken.

De geuren die van je huis de beste plek maken om te wonen.
Langdurige, intense en unieke woonomgeving.

La Casa de los Aromas is het settingmerk waar innovatie de fundamentele basis is voor het zoeken naar uitmuntendheid, met producten die het dagelijks leven in elk huis verbeteren door aangename en unieke omgevingen te creëren. We creëren intense en langdurige aroma’s van superieure kwaliteit en essences met natuurlijke olie en we hebben een grote verscheidenheid aan formaten, maten en aroma’s om uit te kiezen.

We leggen ons hart in alles wat we doen,
inzetten op kwaliteit en duurzaamheid.

snacks
Jij staat altijd centraal
we luisteren naar u en zorgen ervoor dat u zich onderdeel voelt van het proces.

Huis
We werken en innoveren om het dagelijkse leven van elk huis te verbeteren met voorstellen die verder gaan dan de reukzin, omdat ze ook decoratief zijn.

Wereld
We zorgen graag voor de planeet waarop we leven en gaan bewust en verantwoordelijk om met het milieu.

Het creëren van een bijzondere en persoonlijke sfeer in huis is niet alleen een kwestie van meubels en kleuren. Maar ook van geuren.

Aroma’s roepen momenten op. Roepen sensaties op. Inspireren en begeleiden u in uw huis.

Bij La Casa de los Aromas hebben we altijd begrepen dat een luchtverfrisser verder gaat dan een paar geurtonen die na verloop van tijd vervagen. Een aroma brengt persoonlijkheid over en het brengt leven over en het is thuis. Daarom zetten we in op intense en blijvende aroma’s.

Ga naar de bovenkant